Productos

Número de referencia: 5504 diversen

4.7 Liter potten

4.7 Liter potten
Número de referencia: 5504
De 4,7 liter potten 5504 lichtgewicht met verhoogde poten zijn ontwikkeld voor de opkweek en productie van o.a. frambozen. Voorzien van 24 drainopeningen, en 8 stuks 25 mm hoge pootjes. De unieke bodem zorgt voor hoge aantallen per pallet met besparing op transportkosten.
Número de referencia: 7300A/7300-HP
De potten met een lage poot zijn ontwikkeld om meerjarig te gebruiken in de aardbeienteelt. Ze zijn van extra zware kwaliteit, stoombaar voor jarenlang gebruik. Deze zware kwaliteit pot is tevens leverbaar met een hoge voet die naast de aardbeienteelt ook veelvuldig wordt gebruikt in de opkweek van frambozenplanten.
*
Número de referencia: 7300B
Deze medium gewicht pot met lage poot is te gebruiken voor de aardbeienteelt. De nieuw ontwikkelde pot heeft een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en is stoombaar voor jarenlang gebruik. Voorzien van 8 draingaten en extra 4 kleine draingaatjes op de hoeken, zodat bij scheef plaatsen de hoek niet te nat kan worden en 4 stuks 10mm hoge pootjes.
Número de referencia: 7307-HP/7307HP-RB/7404
De 4,7 liter potten type 7307A lichtgewicht met verhoogde poten zijn ontwikkeld voor de opkweek en productie van frambozen. Deze lichtgewicht pot met verhoogde poten is zowel leverbaar met draingaten in de bodem als rasterbodem voor een optimale drainage. Daarnaast hebben wij de 4,7-liter pot type 7407 lichtgewicht met lage poten ontwikkeld die zowel voor de aardbeienteelt als voor opkweek frambozenplanten gebruikt wordt. Voorzien van 8 draingaten en extra 4 kleine draingaatjes op de hoeken zodat bij scheef plaatsen de hoek niet te nat kan worden.
Número de referencia: 7400-HP
4,7 liter medium hoge poten Deze middelgewicht pot met lage poot is te gebruiken voor zowel de aardbeienteelt als meerjarig gebruik in opkweek en productie van framboos. Deze pot is stoombaar en inzetbaar voor kort meerjarig gebruik. Voorzien van 8 draingaten en 4 stuks 25 mm hoge pootjes.
Número de referencia: 7307-1
De 4,7 liter potten lichtgewicht met verhoogde poten zijn ontwikkeld voor de opkweek en productie van frambozen., maar de lage variant kan ook perfect gebruikt worden voor aardbeienteelt. Normaal wordt hier onze zwaardere standaard 4,7 liter pot type 7300 voor gebruikt, maar indien de potten maar kort gebruikt zullen worden, is deze lichtgewicht versie met een inhoud van 4,7 liter uiterst geschikt om aardbeien mee te telen.
*
*
Número de referencia: 7410
¿Busca una maceta ligera y económica para cultivar su planta de frambuesa o mora, por ejemplo? Entonces esta maceta de 4,7 litros es ideal.
Especificaciones del producto
Fresa , 
Frambuesa , 
Arándano azul