Artikelnummer: 7312

Aardbeientray 12-gaats

Beekenkamp Verpakkingen B.V. introduceert nieuwe 12-gaats aardbeientray voor een innovatief mobiel trayveld systeem bij Kraege Beerenpflanzen. Een mobiel platform, wat als overdekte werkplaats dient en waarin alle handelingen voor de teelt worden uitgevoerd. Het platform beweegt over een railsysteem boven de aardbeienplanten in onze 12-gaats trays.

Kraege Beerenpflanzen vermeerdert aardbeienplanten en is opzoek gegaan naar een systeem dat het aantal planten per m2 kan verhogen en waarmee een kwalitatief optimale plant geproduceerd kan worden. Dit innovatieve trayveld maakt het mogelijk om van de grond te telen, zonder ruimteverlies voor looppaden.

Daarnaast kan met dit trayveld optimaal gebruik gemaakt worden van het volledige oppervlak en kan er geautomatiseerd worden op het gebied van bijvoorbeeld afranken en spuiten. Beekenkamp Verpakkingen heeft samengewerkt met GeGe Machinebouw en Meteor Systems aan dit nieuwe systeem.

De 12-gaats tray wordt geproduceerd van hoogwaardig PP gerecycled materiaal en is geschikt voor jarenlang gebruik.

Duurzaam hergebruik
Beekenkamp Verpakkingen ontwikkelt kunststof producten van duurzaam PP gerecycled materiaal geschikt voor jarenlang gebruik. Door het gebruik van materialen die gestoomd en gewassen kunnen worden, zijn de Beekenkamp substraatbakken elk seizoen opnieuw te gebruiken.

Product specificaties
Ext. 577,5 Int. 518,5
Ext. 397,5
Ext. 92
1,28
275
1000 x 1200 x 2490
50 / m2
235
PP
12-gaats