Artikelnummer: 7341

Mobile field tray | 24-gaats

Beekenkamp Verpakkingen B.V. komt na de succesvolle introductie van de 12-gaats aardbeientray nu ook met een 24-gaats tray voor het innovatieve mobiel trayveld systeem. Een mobiel platform, wat als overdekte werkplaats dient en waarin alle handelingen voor de teelt automatisch worden uitgevoerd. Het platform beweegt over een railsysteem boven de aardbeienplanten in onze 24-gaats trays.

Dit innovatieve trayveld maakt het mogelijk om van de grond te telen, zonder ruimteverlies voor looppaden. Daarnaast kan met dit trayveld optimaal gebruik gemaakt worden van het volledige oppervlak en kan er geautomatiseerd worden op het gebied van bijvoorbeeld afranken, bemesten, spuiten, folie-/verduisteringsdoek leggen en ophalen. Ook kan er oud blad worden opgezogen. Dit systeem bespaart veel mensen werk. Verder wordt de wortelgroei gestimuleerd doordat de trays boven de grond hangen.  

De cups van deze tray hebben een inhoud van 135 cc, dit is het meest gebruikte volume voor het maken van doordrager planten. De 24-gaats tray wordt geproduceerd van hoogwaardig PP gerecycled materiaal en is geschikt voor jarenlang gebruik. Door de afmetingen van de 24-gaats tray kan deze ook gebruikt worden op bestaande velden waar reeds de 12-gaats tray op wordt gebruikt. 

Duurzaam hergebruik 
Beekenkamp Verpakkingen ontwikkelt kunststofproducten van duurzaam PP gerecycled materiaal geschikt voor jarenlang gebruik. De trayplaat is prima wasbaar en kan onder voorwaarden onder hoge temperaturen (door middel van stomen) ontsmet worden. 

 

 

Product specificaties
1,30
275
1000 x 1200 x 2490
PP