Artikelnummer: 7342

Mobile field tray | 66-gaats

Beekenkamp Verpakkingen B.V. komt na de introductie van de 12- en 24-gaats aardbeientray nu ook een met een 66-gaats tray voor het innovatieve mobiele trayveld systeem. Een mobiel platform, wat als overdekte werkplaats dient en waarin alle handelingen voor de teelt worden uitgevoerd. Het platform beweegt over een railsysteem boven de aardbeienplanten in onze 66-gaats trays.

Dit innovatieve trayveld maakt het mogelijk om van de grond te telen, zonder ruimteverlies voor looppaden. Daarnaast kan met dit trayveld optimaal gebruik gemaakt worden van het volledige oppervlak en kan er geautomatiseerd worden op het gebied van bijvoorbeeld afranken, bemesten, spuiten, folie-/verduisteringsdoek leggen en ophalen. Ook kan er oud blad worden opgezogen. Dit systeem bespaart veel mensen werk. Verder wordt de wortelgroei gestimuleerd en kans op ziektes verminderd doordat de trays boven de grond hangen. 

De cups van deze tray hebben een inhoud van 60 cc, dit is het meest gebruikte volume voor het maken van een plugplant ook wel misted tip plant genoemd. De 66-gaats tray wordt geproduceerd van hoogwaardig PP gerecycled materiaal en is geschikt voor jarenlang gebruik. 

Door de afmeting van de 66-gaats tray kan deze ook gebruikt worden op bestaande mobiele trayvelden waar reeds de 12-gaats en 24-gaats trays op wordt gebruikt. 

Duurzaam hergebruik 
Beekenkamp Verpakkingen ontwikkelt kunststofproducten van duurzaam PP gerecycled materiaal geschikt voor jarenlang gebruik. De trayplaat is prima wasbaar en kan onder voorwaarden onder hoge temperaturen (door middel van stomen) ontsmet worden. 

 

 

 

Product specificaties
1,495
275
1000 x 1200 x 2490
PP