Ordenar por
Mostrar Por página
Número de referencia: 6211

Bandeja de cultivo de insectos 175mm

Naast de bestaande en bewezen 6207 60-40 BSF en de meer recente 6208 60-80 BSF teeltbak kunnen we nu een geheel nieuwe BSF (black soldier fly) teeltbak aankondigen. We kregen de vraag naar een wat lagere teeltbak met gelijke inhoud specifiek te gebruiken voor eiwitproductie vanuit BSF. Een beter uitgekiende verhouding tussen teelt- en stapelhoogte van de bak maakt dat er een nog hogere opbrengst en rendement valt te behalen. Tijdens de teelt wordt er naast veel warmte ook veel CO2 en ammoniak geproduceerd. Omdat track & trace een belangrijk item is in de proteïne productie kregen we ook de vraag om een RFID-tag op de krat aan te brengen. We bieden nu de mogelijkheid om achteraf een tag te monteren welke op afstand uitgelezen kan worden.
Número de referencia: 6209 & 6210

Insecten legbodem

Número de referencia: 6208

Insecten kweekbak XL

Número de referencia: 6207

Bandeja de cultivo de insectos BSF 190 mm

Además de la introducción de nuestra segunda generación de bandejas para gusanos de la harina, podemos anunciar ahora también nuestra flamante bandeja de cultivo de moscas soldado negras (BSF, por sus siglas en inglés). Diferentes clientes formularon la demanda de una bandeja de cultivo más alta, con un mayor contenido, destinada específicamente a la producción de proteína a partir de BSF.
Número de referencia: 6206

Insecten kweekbak 145 mm

Número de referencia: 6205

Meelwormen kweekbak

Deze nieuwe insecten teeltbak is ontwikkeld voor de productie van dierlijk eiwit. Voor het geautomatiseerd voeden is er rekening gehouden met specifieke hoogten tussen de bakken. Daarnaast zijn de bakken helemaal glad uitgevoerd en hebben ze een minimaal aantal randen en ribben om hechting van ongewenste poppen aan het oppervlak te voorkomen. De bakken zijn zeer geschikt voor automatiseringssystemen zoals stapelen, afstapelen en wassen. Met zijn standaard maten en gladde uitvoering is de bak perfect te verwerken.